Yondaime | 04:16:00

Super Sonico The Animation

Merhaba arkadaşlar bu gün Super Sonico The Animation adlı animeyi sizlere tanıtmaya çalışacağım. Her zaman olduğu gibi anime ile ilgili fazla bir detay ve fazla bir bilgi verilmediği gibi spoiler vermek zorunda kalacağım, baştan uyarayım sonra sorun yaşamayalım :D

Animenin türü müzik, (etkisi az) ecchi, (etkisi az) komedi tarzında olup Super Sonico dalı karakterin başından geçen olayları anlatmaktadır. Bu kızımız 18 yaşında üniversiteli, tatlımı tatlı ve çekingen içine kapanık biridir. Rock müziği seven bu kızımız kendinin anlatamakta zorluk çeken biri olduğunu ve bunu müzikle aşmak istediğini belirmiştir. Tam bu sırada Rota adlı karakterle tanışıp, onunda bulunduğu müzik grubuna girmiş, ondan gitar çalmayı öğrenmiştir. Ayrıca grubun en küçük öğrencisidir. Rota onun idolüdür ve Sonico'ya gitarını hediye ederekte bu bağı kuvvetlendirmiştir.

Müzik grubu; 3 liseli(üniversiteye hazırlanıyorlar) bir ortaokulludan(Super Sonico) oluşmaktadır. Liseliler, üniversiteye adım attıktan sonra grupta Sonico kalmış ve grubu tekrardan kurmak istemiştir. Kendisi gibi rock müzik tutkunu 2 arkadaşla tanışıp (Suzu ve Fuuri) grubu yeniden kurmuştur ve grup arasıra konser vermektedir.

***



Ayrıca; Sonico, çalışkan bir kız olup sabahları zorda olsa okula gidip, okuldan sonraki vaktinde iste modellik yapmaktadır, arda kalan zamanınıda büyükannesinin yanıda geçirmektedir ve kendisi Nitroplus’ın mascot kızıdır.
Anime yeni olup üniversitelilere hitap etmektedir. Birkaç bölüm izleyince azda olsa bağlanacaksınız. Animeye Notum 9/10 :)
Saygılarımla...
Yondaime

1 Comentario

  1. Baccarat | Play Blackjack, Baccarat & More | Free Play
    A wide array of blackjack variants are waiting for you to play online. Check 실시간 바카라 사이트 out our live game review, where you can play Baccarat and get a

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.